BRANDURI

PAGINI INFORMATIVE

Cum cumpar

Cauta produsul dorit pentru cumparare

          Accesand adresa www.mush-room.ro vei avea acces la informatii despre produsele magazinului Mushroom si posibilitatea de a le cumpara.
          In partea stanga a site-ului poti accesa lista de produse in functie de: categorie (icoanele de sus), subcategorie, "brand-uri" sau din bara de cautare "search".  Apasand pe oricare dintre acestea veti vedea lista tuturor produselor corespunzatoare acelei optiuni.

Adauga produsul in cos

          Alege produsul dorit, apasand pe imaginea produsului dorit (contine poza produsului, denumirea brandului si a modelului, pretul). Astfel ajungi pe pagina produsului. Alege marimea, apoi selecteaza cantitatea dorita. Apasa pe "CUMPARA" si iti va aparea "Cosul" cu produsul selectat de tine. Poti continua navigarea pe site si adaugarea altor produse in cos, iar cand te decizi sa cumperi apasa pe butonul "PASUL URMATOR" .  

Comanda

          In momentul in care ai introdus produsele dorite in cos si doresti sa comanzi, apasa in sectiunea "Produse" pe butonul "PASUL URMATOR".
          Se ajunge in sectiunea “Plata si transport” unde vei putea completa datele personale si adresa la care doresti sa fie livrat produsul/produsele. Dupa ce ai completat toate datele apasa pe butonul "Finalizare comanda".
          Vei primi un email de confirmare a comenzii pe adresa de email, impreuna cu detalii despre livrare. Plata prin ramburs = va trebui sa platesti comanda in momentul primirii coletului.

MVSRVM Channelfive-OWOChila.roBurn The Streets