BRANDURI

PAGINI INFORMATIVE

Plata si livrare

            Comanda pe site-ul www.mush-room.ro are o valoare minima 100lei. Pretul produselor afisat pe site este in lei, are TVA inclus si nu include taxa de transport, pe care clientul va trebui sa o suporte. In cazul in care valoarea produselor comandate depaseste suma de 260lei , transportul va fi gratuit,asigurat de POSTA ROMANA.

            Transportul are o valoare aproximativa de 20lei( !!! in functie de valoarea comenzii si a greutatii coletului) si va fi suportat de catre client , exceptie facand doar comanda care depaseste valoare de 260lei ( transport gratuit ).

            Rambursul banilor are o valoare aproximativa de 20 lei!!! in functie de valoarea comenzii si a greutatii,rambursul poate mai mic  de 20 lei sau mai mare de 20lei ) si va fi suportat de catre client, indiferent de valoarea produselor comandate.

Transportul se va face prin Fan Courier (detalii despre costuri pe www.fancourier.ro) sau Posta Romana (detalii despre costuri pe www.posta-romana.ro) si se va achita catre serviciul de curierat care efectueaza livrarea. Dupa efectuarea comenzii vei fi contactat telefonic pe numarul introdus la Informatiile personale, dar si prin email, livrarea urmand sa se faca la adresa de livrare completata de tine in formularul Detalii de coamnda.

            Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de la  Mushroom Skateshop se incadreaza intre 2 si 5 zile lucratoare, in functie de modalitatea de transport aleasa, din momentul confirmarii telefonice si inregistrarii comenzii. In cazul in care comanda ti-a fost trimisa prin Fan Curier vei primi un email continand  codul AWB al comenzii tale. Cu acest cod vei putea urmari traseul pachetului tau pe  www.fancourier.ro sau apeland serviciul FanCourier al localitatii tale. In conditii speciale Mushroom Skateshop isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

            Toate comenzile primite si inregistrate pana la ora 11.59 a.m. vor fi procesate si expediate in aceeasi zi. In cazul in care comanda plasata va trece de ora 12.00 p.m., expedierea produselor se va face a doua zi.
 

MVSRVM Channelfive-OWOChila.roBurn The Streets