BRANDURI

PAGINI INFORMATIVE

Returnare si garantie

Returnare

              In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare (intacte, nepurtate), in cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.). In momentul efectuarii unei comenzi on line pe site, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus. Acceptarea acestor termeni si conditii da nastere unui veritabil contract intre parti, facand aplicare clauzelor Codului Civil si Comercial.

 Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000. In toate cazurile returnarii/inlocuirii a produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

Renuntare la cumparare

            Clientul are dreptul sa notifice telefonic sau prin email ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 5 zile lucratoare de la primirea produsului. In concluzie, clientii www.mush-room.ro  pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 5 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Mushroom Skateshop va inlocui produsele returnate cu alte produse de aceeasi valoare, alese de catre client, in cel mult 10 de zile. Produsele inlocuite nu includ cheltuielile de transport, care vor fi suportate de catre client.

Schimbarea produsului

            Clientul va putea solicita schimbarea produsului, in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, toate cheltuielile fiind suportate de catre client. In cazul solicitarii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna. Mushroom Skateshop va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientul a returnat produsul cumparat initial. Rambursarea contravalorii produsului ori, dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 10 de zile de la retur. Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii: in cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut - produsul trebuie returnat sigilat; starea produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la primirea lor.

Produse ce au fost livrate gresit

            Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar Clientul va refuza receptia. Clientul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii.  Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Mushroom Skateshop.

Garantie

           Toate produsele comercializate pe www.mush-room.ro beneficiaza de o garantie de 30 zile, perioada in care se pot returna, exceptie facand doar placile de skateboard. Acestea pot fi returnate doar daca se exfoliaza sau sunt torsionate din fabricatie.

 

MVSRVM Channelfive-OWOChila.roBurn The Streets