BRANDURI

PAGINI INFORMATIVE

Termeni si conditii

Introducere

        Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) www.mush-room.ro implica acceptarea     acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
        AAD I.I. functioneaza conform tuturor prevederilor legislatiei Romaniei in vigoare.
        Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.
        AAD I.I. nu raspunde pentru eventualele greseli de tipar, preturi sau caracteristici ale produselor.
 

Date identificare  Mushroom Skateshop:

         www.mush-room.ro si Mushroom Skateshop apartin si sunt intretinute de AAD I.I.
 

Datele de identificare sunt:

            AAD I.I.
            Str. Andrei Muresan nr. 1

            Baia Mare,MM,Romania
            Cod unic de identificare : 26965293
            Atribut fiscal : -
            Nr. Reg. Com: F/24/720/2010

            Magazinul online : www.mush-room.ro
            Numarul nostru de telefon este : +40 (0)721 716 266
            Adresa noastra de email este : mushroomskateshop@yahoo.com

            ID Messenger : mushroomskateshop@yahoo.comCopyright

            Intregul continut al site-ului www.mush-room.ro  - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea AAD I.I. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei AAD I.I.  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. In cazul in care consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate vom publica respectivele modificari in aceasta sectiune.

 

Protectia Datelor Personale

            Datele personale solicitate de www.mush-room.ro pentru efectuarea comenzii se vor folosi numai in scopul in care au fost solicitate clientului. Informatiile obtinute de la client nu vor fi puse la dispozitia nici unei persoane fizice, juridice, institutii, etc. decat in cazul in care sunt solicitate justificat de catre autoritatile in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau in cazul in care se abuzeaza in orice fel de www.mush-room.ro. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite clientului confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

            www.mush-room.ro se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientului.
 


Calitatea produselor

              Produsele furnizate de www.mush-room.ro sunt noi si identice celor puse in vanzare in comertul traditional.

              www.mush-room.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru defectele datorate transportului. Produsele sunt conforme cu legislatia dreptului de autor si cu celelalte legi aferente in vigoare in Romania.


Concursuri si promotii

             www.mush-room.ro isi stabilieste singur regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza, in conformitate cu legislatia in vigoare. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul site-ului www.mush-room.ro.

             De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre www.mush-room.ro in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

             www.mush-room.ro nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

 
Publicitate si linkuri catre alte site-uri

            www.mush-room.ro, precum si operatorii/ adminstratorii isi declina orice responsabilitate privitoare la continutul oricarui site care se poate accesa prin legaturile care pornesc de la site-ul sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, participari la:concursuri, promotii, promovari sau oricare alt tip de relatie/ legatura/ tranzactie/ colaborare/ etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.
 

Dispute si conflicte

            Orice conflict aparut intre www.mush-room.ro si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.mush-room.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.


Limitarea de responsabilitate

            Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva. Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

            Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

            www.mush-room.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspunde pentru bug-urile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.


           Termenii si conditiile generale de vanzare, ca si preturile sunt acceptate in deplina cunostinta de catre cumparator, actul de cumparare implicand acceptarea imediata si totala a prezentelor conditii de vanzare.

          Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

          Termenii si conditiile prezente pot fi oricind modificate fara preaviz.

MVSRVM Channelfive-OWOChila.roBurn The Streets